Ystäväni sai viikko sitten potran pojan ja nyt työn alla on napanuorapipo Stich&Bitch- kirjasta(kirjoitettiinkohan se noin). Se on sellainen sopivan nopea haukkapala, saa nopeasti valmiiksi ja on niin hyvä mieli, kun saa EDES jotakin valmiiksi.

Aamupäivällä tieni kulki taas Salon Suurkirppikselle ja löysin sieltä monenmoista käsityölehteä ja kirjaa ja vain 3.80 euroa.Halpaa minusta, no samalla reissulla tarttui jostain päivittäistavarakaupasta käsityölehtiä, ne olikin sitten hävyttömän hintaisia. No siitä viis jos vaimo ja äiti on tyytyväinen( ajattelee varmaan mies ja lapset...)

Tänään lähti myös Kasilsin järjestämän pakettivaihdon paketti Vantaalle Tanjalle. Otin kuvankin, mutta eipä kuvaa enää kamerasta löytynyt(mies kyllä sanoi, että jospa lukisit käyttöohjeet, no en lukenut...)On nimittäin uusi kamera.

No iltapäivästä otin taas Volvon nokan kohti Saloa, oli nimittäin Salon kädentaitajien kokoontuminen, olin ensimmäistä kertaa mukana tutustumassa ihmisiin(lue: ei ollut omaa käsityötä mukana, kaikilla muilla oli)Olenpa kerennyt taas paljon, en mitään järkevää ja mikä parhainta, kerkesin nukkumaan kolmenvartin päiväunet. PÄIVÄUNET ON ELÄMÄNSUOLA!